Om os

Vi forener lydbranchens virksomheder, iværksættere og videns-og forskningsmiljøer.

Om os

Vi forener lydbranchens virksomheder, iværksættere og videns-og forskningsmiljøer.

Vi bygger bro

Vi er den danske lydbranches tværgående organisation. Vi understøtter, at viden og kompetencer fra forsknings- og innovationssystemet bliver bragt i spil i virksomhederne.

Forener lydbranchen

Meld jeres virksomhed ind i dag, søg inspiration på webinarer og konferencer og byd ind i de faglige arbejdsgrupper, hvor vi udtænker fremtidens lydteknologiske løsninger.  

Torben Vilsgaard
Direktør

T: (+45) 29 26 00 00

E: tv@danishsound.org

Vores vision

Hvem vi er

Vi samarbejder og understøtter et dansk lydmiljø i verdensklasse

Vi er et fagligt involverende medlemsforum for samarbejde, netværk og forretningsudvikling. Vi arbejder på tværs af vidensinstitutioner og erhvervsliv i lydbranchen.

Danish Sound Cluster er den landsdækkende klyngeorganisation for Danmarks lydbranche. Vi arbejder for at forbedre menneskers livskvalitet gennem innovative lydløsninger. Vores mål er, at Danmark i 2025 skal ligge blandt verdens 3 bedste leverandører af lydrelaterede produkter og løsninger.

 

Lydteknologi udgør i dag et af Danmarks stærkeste tech-områder. For at fastholde og udbygge den position skal branchens aktører arbejde endnu tættere sammen. Som medlemsorganisation faciliterer vi samarbejds- og innovationsprojekter på tværs af lydbranchen og de tilknyttede videns- og forskningsmiljøer, samt styrker videndeling og faglige netværk. Desuden understøtter vi iværksætteri og internationale samarbejder.

Vores rammer

Vi er en del af klyngeprogrammet Innovationskraft, som finansieres af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen 

Virksomheder i alle størrelser

Mød jeres kommende kunder, leverandører, samarbejdspartnere, og få adgang til kompetent arbejdskraft.

Corporate

Få adgang til den nyeste forskning, mød nye talenter i branchen og promovér jer over for studerende.

Forsknings- og vidensinstitution

Bring jeres forskning i spil og hjælp jeres studerende med at etablere virksomhedssamarbejder.

Hold dig opdateret

Tilmeld vores nyhedsbrev: